Yksinkertaisempaa arkea

Conditen valikoimista löydät Prominent Foodin ammattilaiskeittiöille ja teollisuuteen suunnitellut tuotteet. Niillä hyvä ruoka valmistuu kuin itsestään.

Aito kumppani ammattilaisille

Prominent Foodin laadukkailla kuivaruoka-aineilla ammattikeittiön arki on sujuvampaa ja helpompaa. Tutustu Promix-tuotteisiin ja Capsi-mausteisiin.

Promixilta löydät laajan kuivatuotevalikoiman: riisit, siemenet, tärkkelykset, liemijauheet, jälkiruoka-ainekset sekä kastikkeet. Promix-tuotteilla moninaisten asiakastoiveiden ja erityisruokavalioiden huomioiminen on helppoa ja kustannustehokasta ammattikeittiön kiireisessä arjessa.

PROMIX.FI

Capsi-maustesarja sisältää kattavan valikoiman mausteita, yrttejä, pippureita ja mausteseoksia, jotka vastaavat ammattikeittiön korkeisiin laatuvaatimuksiin. Tasalaatuisilla ja takuulla tuoteturvallisilla tuotteilla loihdit ruokaa, joka maistuu kaikille.

CAPSI.FI

Nic-tuotteiden laajasta valikoimasta löydät strösselit, vohvelit, kastikkeet ja makuaineet sekä tietenkin kaikki tarvikkeet ja työvälineet maistuvien jäätelöherkkujen luomiseen. Tutustu kattavaan valikoimaan helposti esitteessä.

Avaa esite

Ratkaisut aina räätälöidysti

Olipa tarpeesi yksi säkki tai useampi kontti, toimituserät räätälöidään sinulle sopivaksi. Voit tilata tuotteita juuri tarpeidesi ja toiveidesi mukaisen määrän.

Kysy lisää

Selaa esitteitä

Tutustu laajaan valikoimaamme. Esitteemme tarjoavat tuotetiedot lisäksi myös herkullisia reseptejä ja inspiroivia vinkkejä.

Katso esitteet

Miten voimme auttaa tänään?

Palvelemme kaiken kokoisia asiakkaita valtakunnallisesti. Tee tilaus soittamalla tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella.