Maahantuonnin, varastoinnin ja tukkukaupan ohella Condite tarjoaa todellista kumppanuutta asiakkaittensa liiketoimintaan. Pitkän kokemuksemme sekä pitkäaikaisten asiakas- ja tuottajasuhteittemme ansioista ymmärrämme aidosti asiakkaittemme bisneksen, tarpeet ja toimintatavat. Seuraamme alan trendejä ja kehityssuuntia ja autamme asiakkaitamme vastaamaan kysyntään.

Henkilökohtaista palvelua

Työskentelemme tiiviisti asiakkaittemme kanssa löytääksemme aina parhaan mahdollisen ratkaisun – sellaisen joka miellyttää sekä loppukäyttäjää että asiakastamme. Parhaan palvelun takaamiseksi jokaisella asiakkaallamme on oma yhteyshenkilö, jonka kautta onnistuu niin konsultaatio kuin räätälöidyt tilaukset.

Tukea tuotekehitykseen

Otamme mielellämme osaa myös asiakkaittemme tuotekehitykseen ja tarvittaessa suunnittelemme heille kustomoituja reseptejä ja uutuustuotteita. Apuna meillä on 55 hengen maanlaajuinen tuotekehittelijäverkosto.

Laatu ennen kaikkea

Laatu on jokaiselle conditelaiselle kunniakysymys, niin palvelun kuin tuotteiden suhteen. Testaamme kaikki tuotteemme koekeittiössämme Naantalissa sekä valvomme päämiestemme tuotantolaitoksia ja -menetelmiä sekä laatujärjestelmiä. Näin voimme varmistaa että tuotteet ovat laadukkaita ja päämiesten toiminnan eettisyys eri puolilla maapalloa vastaa vaatimustasoamme.

 

Palvelemme sinua mielellämme!

Toimistomme on auki
ma–pe klo 8.00–16.00

Varastomme on auki
ma–pe klo 7.30–16.00

HUOM!
Varastomme on suljettuna inventaarion vuoksi perjantaina 14.12.2018.
Huomioittehan että torstaina tehdyt tilaukset lähtevät vasta maanantaina 17.12.2018.

Katso vuodenvaihteen toimitusajat.

Please note that our warehouses will be closed on Friday 14.12.2018 due to inventory.
Orders made on Thursday will be send out on Monday 17.12.2018.

Soita
Condite: puh. 02-4365 900 
Nic: puh. 02-4365 920

Lähetä sähköpostia 
Condite: tilaukset(at)condite.fi
Nic: sales(at)condite.fi

Anna meille palautetta:
quality(at)condite.fi

Kuljetusasioissa ota yhteyttä
logistics(at)condite.fi

Juhlakauden leivonnaisiin lumoavat kermahyydykkeet

Credi Fond -kermahyydykkeillä onnistut!

Helppokäyttöisillä kermahyydykkeillä loihdit niin kakut kuin leivonnaiset. Perusresepti toimii sellaisenaan sekä omilla ideoilla varioituna. Neutraali hyydyke sopii mainiosti myös suolaisiin tarjottaviin, kuten rapu-, kinkku- tai kalatäytteeksi. Ammattilainen, toteutimme inspiroivia leivontaideoita käyttöösi. Miltä kuulostaa vaikkapa raikkaan hedelmäinen sitruuna-mangokakku tai suussasulava tuplasuklaakakku? Lue lisää >>