Maahantuonnin, varastoinnin ja tukkukaupan ohella Condite tarjoaa todellista kumppanuutta asiakkaittensa liiketoimintaan. Pitkän kokemuksemme sekä pitkäaikaisten asiakas- ja tuottajasuhteittemme ansioista ymmärrämme aidosti asiakkaittemme bisneksen, tarpeet ja toimintatavat. Seuraamme alan trendejä ja kehityssuuntia ja autamme asiakkaitamme vastaamaan kysyntään.

Henkilökohtaista palvelua

Työskentelemme tiiviisti asiakkaittemme kanssa löytääksemme aina parhaan mahdollisen ratkaisun – sellaisen joka miellyttää sekä loppukäyttäjää että asiakastamme. Parhaan palvelun takaamiseksi jokaisella asiakkaallamme on oma yhteyshenkilö, jonka kautta onnistuu niin konsultaatio kuin räätälöidyt tilaukset.

Tukea tuotekehitykseen

Otamme mielellämme osaa myös asiakkaittemme tuotekehitykseen ja tarvittaessa suunnittelemme heille kustomoituja reseptejä ja uutuustuotteita. Apuna meillä on 55 hengen maanlaajuinen tuotekehittelijäverkosto.

Laatu ennen kaikkea

Laatu on jokaiselle conditelaiselle kunniakysymys, niin palvelun kuin tuotteiden suhteen. Testaamme kaikki tuotteemme koekeittiössämme Naantalissa sekä valvomme päämiestemme tuotantolaitoksia ja -menetelmiä sekä laatujärjestelmiä. Näin voimme varmistaa että tuotteet ovat laadukkaita ja päämiesten toiminnan eettisyys eri puolilla maapalloa vastaa vaatimustasoamme.

 

Palvelemme sinua mielellämme!

Toimistomme on auki
ma–pe klo 8.00–16.00

Varastomme on auki
ma–pe klo 7.30–16.00

Soita
Condite: puh. 02-4365 900 
Nic: puh. 02-4365 920

Lähetä sähköpostia 
Condite: tilaukset(at)condite.fi
Nic: sales(at)condite.fi

Anna meille palautetta:
quality(at)condite.fi

Kuljetusasioissa ota yhteyttä
logistics(at)condite.fi

Koronavirukseen varautuminen Condite-konsernissa

Osana kansainvälistä Orkla-konsernia me Condite-konsernissa noudatamme ensisijaisesti Maailman terveysjärjestön (WHO), Euroopan tautienehkäisy- ja valvontakeskuksen (ECDC) sekä kansallisten terveysviranomaisten sekä ulkoministeriön ohjeistuksia. Ohjeet päivitetään sitä mukaa, kun saamme uutta tietoa viruksen leviämisen ehkäisevistä toimenpiteistä.

Tämän hetken ohjeistuksen mukaan kannustamme kaikkia Conditen toimistotyöntekijöitä hyödyntämään etätyömahdollisuutta mahdollisimman paljon. Lisäksi henkilöstö on ohjeistettu toimenpiteillä hygienian ja mahdollisten sairasteluiden osalta.

Kehotamme järjestämään kokoukset mahdollisimman paljon Skype/Teams-kokouksina, erityisesti jos kokouksissa on myös yhtiön ulkopuolisia osallistujia.

Matkustamisen osalta noudatamme viimeisintä ulkoministeriön ohjetta: älä matkusta ulkomaille.

Vierailut tuotantolaitoksiimme ja varastotiloihimme on kielletty.

Autonkuljettajien osalta meillä on käytössä erikoisjärjestely, jolla pyrimme välttämään kontaktit ulkopuolisten autonkuljettajien kanssa. Samanlainen vierailijalupakäytäntö on käytössä myös toimistoissamme vieraileville.

Edellä esitetyillä toimenpiteillä pyrimme huolehtimaan siitä, että etenkin tuotanto- ja logistiikkatoimintomme pystyvät huolehtimaan asiakastarpeista parhaalla mahdollisella tavalla. Toimitukset jatkuvat tällä hetkellä normaalisti. Eri maiden toimenpiteet voivat vaikuttaa tavaravirtojen kulkuun siten, että viiveitä saattaa ilmetä. Jos tällaisia haasteita alkaa esiintyä käyttämienne raaka-aineiden kohdalla, olemme mahdollisimman nopeasti yhteydessä.

Asiakaspalvelumme jatkuu normaaliin tapaan puhelimitse, sähköpostitse ja muiden sähköisten viestintävälineiden kautta.

Päivitämme toimintaohjeitamme aktiivisesti ja tiedotamme muutoksista heti tarpeen mukaan. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit soittaa yrityksenne yhteyshenkilölle meillä, asiakaspalveluumme tai minulle.

Yhteistyöterveisin,

Jan Lähde
Toimitusjohtaja
0400 125 561