Kesäyö Naantalissa.Vuosi 1969.

Mitä mahtoi konditoriamestari Carl-Johan Borgin mielessä liikkua? Aamulla hän avaisi oman konditorian ovet ensimmäistä kertaa ja toivottaisi paikkakuntalaiset peremmälle pullan tuoksuiseen liikkeeseensä.

Luottamus omaan osaamiseen oli kova, olihan oppia haettu aina Sveitsistä ja Ruotsista asti. Vilkkaassa satamakaupungissa pitäisi asiakkaitakin riittää. Mutta silti, tänä yönä mestarinkin oli vaikea pitää ajatukset kasassa.

Pienen myymälän tiski ei ollut koolla pilattu, mutta sitäkin houkuttelevampi siitä aamuun mennessä tuli. Vaihtoehtoja oli tarjolla laidasta laitaan, mukana vähän harvinaisempiakin herkkuja. Valikoimaa tärkeämpi oli kuitenkin maku. Siitä eisopinut tinkiä, ei tänään eikä huomenna. Kun tuo ensimmäinen päivä oli viimein takana, mestari halusi asiakkailta saadun palautteen jatkuvan positiivisena.

Miten varmistaa ensiluokkainen lopputulos ja hyvä maku myös tulevaisuudessa?

Laadun takeeksi Carl-Johan päätti tuoda tarvitsemansa raaka-aineet itse maahan. Se oli päätös, joka maistuu hyvältä vielä tänäkin päivänä. Ei tainnut Carl-Johan tuolloin tietää, että 2000-luvulla hänen perustamansa yritys olisi yksi Suomen johtavista leipomo- ja elintarviketeollisuuden raaka-aineiden maahantuonti- ja tukkuliikkeistä.

Palvelemme sinua mielellämme!

Toimistomme on auki
ma–pe klo 8.00–16.00

Varastomme on auki
ma–pe klo 7.30–16.00

Soita
Condite: puh. 02-4365 900 
Nic: puh. 02-4365 920

Lähetä sähköpostia 
Condite: tilaukset(at)condite.fi
Nic: sales(at)condite.fi

Anna meille palautetta:
quality(at)condite.fi

Kuljetusasioissa ota yhteyttä
logistics(at)condite.fi

Koronavirukseen varautuminen Condite-konsernissa

Osana kansainvälistä Orkla-konsernia me Condite-konsernissa noudatamme ensisijaisesti Maailman terveysjärjestön (WHO), Euroopan tautienehkäisy- ja valvontakeskuksen (ECDC) sekä kansallisten terveysviranomaisten sekä ulkoministeriön ohjeistuksia. Ohjeet päivitetään sitä mukaa, kun saamme uutta tietoa viruksen leviämisen ehkäisevistä toimenpiteistä.

Tämän hetken ohjeistuksen mukaan kannustamme kaikkia Conditen toimistotyöntekijöitä hyödyntämään etätyömahdollisuutta mahdollisimman paljon. Lisäksi henkilöstö on ohjeistettu toimenpiteillä hygienian ja mahdollisten sairasteluiden osalta.

Kehotamme järjestämään kokoukset mahdollisimman paljon Skype/Teams-kokouksina, erityisesti jos kokouksissa on myös yhtiön ulkopuolisia osallistujia.

Matkustamisen osalta noudatamme viimeisintä ulkoministeriön ohjetta: älä matkusta ulkomaille.

Vierailut tuotantolaitoksiimme ja varastotiloihimme on kielletty.

Autonkuljettajien osalta meillä on käytössä erikoisjärjestely, jolla pyrimme välttämään kontaktit ulkopuolisten autonkuljettajien kanssa. Samanlainen vierailijalupakäytäntö on käytössä myös toimistoissamme vieraileville.

Edellä esitetyillä toimenpiteillä pyrimme huolehtimaan siitä, että etenkin tuotanto- ja logistiikkatoimintomme pystyvät huolehtimaan asiakastarpeista parhaalla mahdollisella tavalla. Toimitukset jatkuvat tällä hetkellä normaalisti. Eri maiden toimenpiteet voivat vaikuttaa tavaravirtojen kulkuun siten, että viiveitä saattaa ilmetä. Jos tällaisia haasteita alkaa esiintyä käyttämienne raaka-aineiden kohdalla, olemme mahdollisimman nopeasti yhteydessä.

Asiakaspalvelumme jatkuu normaaliin tapaan puhelimitse, sähköpostitse ja muiden sähköisten viestintävälineiden kautta.

Päivitämme toimintaohjeitamme aktiivisesti ja tiedotamme muutoksista heti tarpeen mukaan. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit soittaa yrityksenne yhteyshenkilölle meillä, asiakaspalveluumme tai minulle.

Yhteistyöterveisin,

Jan Lähde
Toimitusjohtaja
0400 125 561