Kesäyö Naantalissa.Vuosi 1969.

Mitä mahtoi konditoriamestari Carl-Johan Borgin mielessä liikkua? Aamulla hän avaisi oman konditorian ovet ensimmäistä kertaa ja toivottaisi paikkakuntalaiset peremmälle pullan tuoksuiseen liikkeeseensä.

Luottamus omaan osaamiseen oli kova, olihan oppia haettu aina Sveitsistä ja Ruotsista asti. Vilkkaassa satamakaupungissa pitäisi asiakkaitakin riittää. Mutta silti, tänä yönä mestarinkin oli vaikea pitää ajatukset kasassa.

Pienen myymälän tiski ei ollut koolla pilattu, mutta sitäkin houkuttelevampi siitä aamuun mennessä tuli. Vaihtoehtoja oli tarjolla laidasta laitaan, mukana vähän harvinaisempiakin herkkuja. Valikoimaa tärkeämpi oli kuitenkin maku. Siitä eisopinut tinkiä, ei tänään eikä huomenna. Kun tuo ensimmäinen päivä oli viimein takana, mestari halusi asiakkailta saadun palautteen jatkuvan positiivisena.

Miten varmistaa ensiluokkainen lopputulos ja hyvä maku myös tulevaisuudessa?

Laadun takeeksi Carl-Johan päätti tuoda tarvitsemansa raaka-aineet itse maahan. Se oli päätös, joka maistuu hyvältä vielä tänäkin päivänä. Ei tainnut Carl-Johan tuolloin tietää, että 2000-luvulla hänen perustamansa yritys olisi yksi Suomen johtavista leipomo- ja elintarviketeollisuuden raaka-aineiden maahantuonti- ja tukkuliikkeistä.

Palvelemme sinua mielellämme!

Toimistomme on auki
ma–pe klo 8.00–16.00

Varastomme on auki
ma–pe klo 7.30–16.00

Soita
Condite: puh. 02-4365 900 
Nic: puh. 02-4365 920

Lähetä sähköpostia 
Condite: tilaukset(at)condite.fi
Nic: sales(at)condite.fi

Anna meille palautetta:
quality(at)condite.fi

Kuljetusasioissa ota yhteyttä
logistics(at)condite.fi

Condite Oy vastaa 1.1.2020 alkaen Zeelandian tuotteiden jakelusta Suomessa

Condite Oy vastaa vuoden 2020 alusta lähtien sekä Zeelandia Sweden Ab:n (Credin Sverige) margariinien, kasviöljyjen ja leipomotarvikkeiden että Zeelandia Hollannin leipomoraaka-aineiden jakelusta.

Orkla osti keväällä 2019 leipomotarvikkeita valmistavan Zeelandia Sweden AB:n, jonka nimeksi vaihtui kaupan myötä Credin Sverige.

1.1.2020 alkaen Zeelandian tuotteiden jakelu siirtyy Condite Oy:lle, joka on osa Orkla Food Ingredients -leipomotarvikeyritystä.

Zeelandia Sweden Ab:n tuotteet myydään jatkossa Credin-tuotemerkin alla. Tuotteet eivät muutu, vain pakkauksen ulkoasu. Zeelandian Hollannissa valmistettavat leipomotarvikkeet ja -tuotteet myydään jatkossakin Zeelandia-tuotemerkin alla.

Conditen jakelu käynnistyy virallisesti 1.1.2020. Tuotteiden saatavuus on taattu ja myyjämme ovat valmiina palvelemaan Teitä parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Kysy lisää myyntiedustajaltasi!

Lisätietoja
Carl-Bertil Borg
Kaupallinen johtaja, Condite Oy
040 501 7250
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.