Kesäyö Naantalissa.Vuosi 1969.

Mitä mahtoi konditoriamestari Carl-Johan Borgin mielessä liikkua? Aamulla hän avaisi oman konditorian ovet ensimmäistä kertaa ja toivottaisi paikkakuntalaiset peremmälle pullan tuoksuiseen liikkeeseensä.

Luottamus omaan osaamiseen oli kova, olihan oppia haettu aina Sveitsistä ja Ruotsista asti. Vilkkaassa satamakaupungissa pitäisi asiakkaitakin riittää. Mutta silti, tänä yönä mestarinkin oli vaikea pitää ajatukset kasassa.

Pienen myymälän tiski ei ollut koolla pilattu, mutta sitäkin houkuttelevampi siitä aamuun mennessä tuli. Vaihtoehtoja oli tarjolla laidasta laitaan, mukana vähän harvinaisempiakin herkkuja. Valikoimaa tärkeämpi oli kuitenkin maku. Siitä eisopinut tinkiä, ei tänään eikä huomenna. Kun tuo ensimmäinen päivä oli viimein takana, mestari halusi asiakkailta saadun palautteen jatkuvan positiivisena.

Miten varmistaa ensiluokkainen lopputulos ja hyvä maku myös tulevaisuudessa?

Laadun takeeksi Carl-Johan päätti tuoda tarvitsemansa raaka-aineet itse maahan. Se oli päätös, joka maistuu hyvältä vielä tänäkin päivänä. Ei tainnut Carl-Johan tuolloin tietää, että 2000-luvulla hänen perustamansa yritys olisi yksi Suomen johtavista leipomo- ja elintarviketeollisuuden raaka-aineiden maahantuonti- ja tukkuliikkeistä.

Palvelemme sinua mielellämme!

Toimistomme on auki
ma–pe klo 8.00–16.00

Varastomme on auki
ma–pe klo 7.30–16.00

Soita
Condite: puh. 02-4365 900 
Nic: puh. 02-4365 920

Lähetä sähköpostia 
Condite: tilaukset(at)condite.fi
Nic: sales(at)condite.fi

Anna meille palautetta:
quality(at)condite.fi

Kuljetusasioissa ota yhteyttä
logistics(at)condite.fi

Monipuoliset leipäseokset

ja paljon muuta!

Ammattilainen, leivo maukkaita leipiä, patonkeja, sämpylöitä ja pizzapohjia helpoilla leipäseoksillamme. Koeleivoimme sinulle leivontaideoita, löydät ne täältä >> 
Tarvitsetko lisäksi muita laadukkaita raaka-aineita? Tutustu tuoteluetteloomme täällä >> Tilaaminen käy kätevästi Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..