Kesäyö Naantalissa.Vuosi 1969.

Mitä mahtoi konditoriamestari Carl-Johan Borgin mielessä liikkua? Aamulla hän avaisi oman konditorian ovet ensimmäistä kertaa ja toivottaisi paikkakuntalaiset peremmälle pullan tuoksuiseen liikkeeseensä.

Luottamus omaan osaamiseen oli kova, olihan oppia haettu aina Sveitsistä ja Ruotsista asti. Vilkkaassa satamakaupungissa pitäisi asiakkaitakin riittää. Mutta silti, tänä yönä mestarinkin oli vaikea pitää ajatukset kasassa.

Pienen myymälän tiski ei ollut koolla pilattu, mutta sitäkin houkuttelevampi siitä aamuun mennessä tuli. Vaihtoehtoja oli tarjolla laidasta laitaan, mukana vähän harvinaisempiakin herkkuja. Valikoimaa tärkeämpi oli kuitenkin maku. Siitä eisopinut tinkiä, ei tänään eikä huomenna. Kun tuo ensimmäinen päivä oli viimein takana, mestari halusi asiakkailta saadun palautteen jatkuvan positiivisena.

Miten varmistaa ensiluokkainen lopputulos ja hyvä maku myös tulevaisuudessa?

Laadun takeeksi Carl-Johan päätti tuoda tarvitsemansa raaka-aineet itse maahan. Se oli päätös, joka maistuu hyvältä vielä tänäkin päivänä. Ei tainnut Carl-Johan tuolloin tietää, että 2000-luvulla hänen perustamansa yritys olisi yksi Suomen johtavista leipomo- ja elintarviketeollisuuden raaka-aineiden maahantuonti- ja tukkuliikkeistä.

Palvelemme sinua mielellämme!

Toimistomme on auki
ma–pe klo 8.00–16.00

Varastomme on auki
ma–pe klo 7.30–16.00

HUOM!
Varastomme on suljettuna inventaarion vuoksi perjantaina 14.12.2018.
Huomioittehan että torstaina tehdyt tilaukset lähtevät vasta maanantaina 17.12.2018.

Katso vuodenvaihteen toimitusajat.

Please note that our warehouses will be closed on Friday 14.12.2018 due to inventory.
Orders made on Thursday will be send out on Monday 17.12.2018.

Soita
Condite: puh. 02-4365 900 
Nic: puh. 02-4365 920

Lähetä sähköpostia 
Condite: tilaukset(at)condite.fi
Nic: sales(at)condite.fi

Anna meille palautetta:
quality(at)condite.fi

Kuljetusasioissa ota yhteyttä
logistics(at)condite.fi

Juhlakauden leivonnaisiin lumoavat kermahyydykkeet

Credi Fond -kermahyydykkeillä onnistut!

Helppokäyttöisillä kermahyydykkeillä loihdit niin kakut kuin leivonnaiset. Perusresepti toimii sellaisenaan sekä omilla ideoilla varioituna. Neutraali hyydyke sopii mainiosti myös suolaisiin tarjottaviin, kuten rapu-, kinkku- tai kalatäytteeksi. Ammattilainen, toteutimme inspiroivia leivontaideoita käyttöösi. Miltä kuulostaa vaikkapa raikkaan hedelmäinen sitruuna-mangokakku tai suussasulava tuplasuklaakakku? Lue lisää >>