Suomen Hiivan hiivatuotteet saatavana Conditelta marraskuusta 2011 lähtien! Pyydä tarjous: info (at) condite.fi.

Yksi leipomo- ja konditoria-alan ehdottomista kuluvan syksyn huipputapahtumista koettiin Tukholmassa, jossa järjestettiin Sveriges Bageri och Konditorimässa 15.-18.9.2011. Condite osallistui näytteilleasettajana messuille yhdessä Fazer Mill&Mixesin kanssa.

Lue lisää...

Condite Oy lähtee uuteen syksyyn uusin eväin osallistumalla alan messuille niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Tapahtumarikkaan syyskautemme aloittaa Tukholmassa 15.-18.9.2011 järjestettävä Sveriges Bageri & Konditorimässa-tapahtuma, joka esittelee leipomo- ja konditoria-alalla puhaltavat uusimmat tuulet.Yhteisosastomme Fazer Mills & Mixesin kanssa on J22.

Lue lisää...

Markku Forsström (elintarviketeknikko) on nimitetty Conditen myyntiedustajaksi elokuussa 2011. Hänen myyntialueenaan on eteläinen Suomi. Markulla on pitkäaikainen leipomoalan työtausta ja hän on aiemmin toiminut alan yrityksissä tuotanto-, tuotekehitys-, työnjohto- ja konsultointitehtävissä.

Lue lisää...

On jälleen aika tavata Conditen porukat Leipuripäivillä!

Lue lisää...

Kesäkuun helteisenä tiistaina pidimme välikatsauksen kuluneesta vuodesta Perheleipureiden kanssa. Asialistalla olivat yhteistyöhömme liittyvät tulevaisuuden näkymät ja muut ajankohtaiset alaan liittyvät asiat, kuten jatkuvan tuotekehityksen merkitys alalla.

Lue lisää...

Kevään kynnyksellä Conditessa on käynyt useita toimittajia ja muita yhteistyökumppaneita Etelä-Amerikasta. Luumutoimittajamme Superfruitin kaupallinen johtaja Diego Palacios ja markkinointipäällikkö Mateo Garcia vierailivat Euroopan kierroksensa yhteydessä meillä Naantalissa. Myös toisen Chileläisen yrityksen, Pacific Nutsin, markkinointipäällikkö José Quezada kävi tunnustelemassa yhteistyön aloittamista Conditen kanssa.

Lue lisää...

Tiesitkö, että kardemummaa käytetään Suomen lisäksi oikeastaan vain arabimaissa? Tai oletko koskaan pohtinut, mistä se manteli puuroosi tai rusinat pullaasi oikein tulivatkaan? Näihin, ja niin moniin muihin harvinaisempia herkkuja koskeviin kysymyksiin osataan vastata meillä Naantalissa, Condite Oy:ssä. Condite tuo maahan ja markkinoi raaka-aineita, joita Suomessa ei valmisteta tai joita ei pohjoisesta sijainnista johtuen Suomessa voi viljellä.

Lue lisää...

Condiksessa on Condite Oy:n asiakaslehti. Uusin numero valmistui jouluksi ja eri sidosryhmät saavat oman kappaleensa vielä ennen joululomia.

Lue lisää...

Tänä jouluna Naantalin vastavalmistuneen vanhainkodin jokaisella ikkunalla syttyvät jouluvalot. Lahjoituksen tehnyt Condite Oy halusi näin muistaa ja kiittää sitä sukupolvea, jonka ansiosta saamme viettää tätäkin joulua itsenäisessä Suomessa.

Lue lisää...

Palvelemme sinua mielellämme!

Toimistomme on auki
ma–pe klo 8.00–16.00

Varastomme on auki
ma–pe klo 7.30–16.00

HUOM!
Varastomme on suljettuna inventaarion vuoksi perjantaina 14.12.2018.
Huomioittehan että torstaina tehdyt tilaukset lähtevät vasta maanantaina 17.12.2018.

Katso vuodenvaihteen toimitusajat.

Please note that our warehouses will be closed on Friday 14.12.2018 due to inventory.
Orders made on Thursday will be send out on Monday 17.12.2018.

Soita
Condite: puh. 02-4365 900 
Nic: puh. 02-4365 920

Lähetä sähköpostia 
Condite: tilaukset(at)condite.fi
Nic: sales(at)condite.fi

Anna meille palautetta:
quality(at)condite.fi

Kuljetusasioissa ota yhteyttä
logistics(at)condite.fi

Juhlakauden leivonnaisiin lumoavat kermahyydykkeet

Credi Fond -kermahyydykkeillä onnistut!

Helppokäyttöisillä kermahyydykkeillä loihdit niin kakut kuin leivonnaiset. Perusresepti toimii sellaisenaan sekä omilla ideoilla varioituna. Neutraali hyydyke sopii mainiosti myös suolaisiin tarjottaviin, kuten rapu-, kinkku- tai kalatäytteeksi. Ammattilainen, toteutimme inspiroivia leivontaideoita käyttöösi. Miltä kuulostaa vaikkapa raikkaan hedelmäinen sitruuna-mangokakku tai suussasulava tuplasuklaakakku? Lue lisää >>