Testaamme kaikki raaka-aineemme Naantalin koeleipomossamme. Tänä syksynä olemme ideoineet myyntivitriiniisi ja ruokalistallesi suolaisia houkutuksia muun muassa Credinin gluteenittomasta saaristolaisleivästä. Maittava rapu-tuorejuusto kääräistiin saaristolaisrullaksi ja kermainen lohi-tuorejuusto-hyydyke muuttui upeaksi lohileivokseksi. Katso myös helpon ja maittavan kinkku- tai pinaatti-tomaatti-feta-paistoksen ohje. Kaupallista sesonkia! 

Vihdoinkin pakkaus, joka ei vie liikaa tilaa keittiössä ja on helppo avata ja sulkea aina uudelleen. Credinin hyvänmakuiset kermahyydykkeet on pakattu nyt 3 kg:n sankoihin, josta riittoisan tuotteen annostelu sujuu huomattavasti kätevämmin. Makuina löydät tutun kaakaon, vadelman, mansikan ja sitruunan - unohtamatta neutraalia, jonka voit säveltää minkä makuiseksi tahansa!

Katso lisää >>

Auringonkukan-, pellavan- ja kurpitsansiemeniä sekä tietenkin runsaasti kauraa sisältävä Credinin Multiseed-kauraleipäseos on varastossamme ja valmiina toimitukseen. Myyntierän koko on 25 kg ja tuotenumero CRN00038.

Tee tilaus sekä tutustu myös herkullisiin leipäresepteihimme!

Kevään juhlien lähestyessä muistuttelemme kakusta, joka sopii lähes kaikille! Valikoimistamme löydät valmiiksi täytetyn gluteenittoman sokeri-kakkupohjan, jonka kolmen pohjan välissä on itse valmistettua laktoositonta vaniljakreemiä ja runsaan marjaisaa vadelmahilloa. Tuote ei sisällä gluteenia, laktoosia, soijaa tai pähkinöitä. Kakkupohjat sisältävät laktoositonta maitoa ja kananmunaa, mutta niissä ei ole mitään muita allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot myyjältämme ja tee tilaus Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.kakkukaikille

Conditen omistama Prominent Food muutti maaliskuussa tuotantotilansa ja toimistonsa Keravalta Naantaliin. Vuonna 2006 perustettu Prominent Food on etenkin mausteisiin, tärkkelyksiin sekä kastike-, liemi- ja jälkiruoka-aineksiin erikoistunut elintarviketuotteiden valmistaja, jonka suurimmat asiakkaat ovat kotimaiset suurtaloudet, päivittäistavarakauppa ja elinkarviketeollisuus.

Toivotamme Prominent Foodin väen lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme Lisenssikadulle!

Jatkossa löydät meidät myös Facebookista. Tykkää sivustamme niin kuulet uutisemme aina ensimmäisten joukossa ja pääset kurkkaamaan kulissien taakse.

Nic tuoteluettelo

Nicin päivitetystä valikoimasta löydät kaiken jäätelöön: raaka-aineet, koristeet, tarjoilutarvikkeet ja valmistusvälineet.

Tutustu Nicin 2016 tuoteluetteloon »
Lue uusin Nic Magazine »

Vahvan kasvun myötä  keskitämme tuotantomme Naantaliin. Nyt etsimme joukkoomme kokenutta ja osaavaa ammattilaista vastaamaan tuotannon pakkausmateriaalihankinnoista.

Katso ilmoitus »

terhi-uusi-1

Uusi laadunvarmistusasiantuntijamme Terhi Lindman on vaikuttanut elintarvikealalla jo kunnioitettavat 28 vuotta. Terhi aloitti uudessa tehtävässään vuoden alussa, kun hän siirtyi Conditelle Orkla Foods Finlandin laatupäällikön tehtävistä.

Tervetuloa taloon Terhi!

Terhi Lindman
Laadunvarmistusasiantuntija
puh. 040 579 2629
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Condite Joulu

2015 lähestyy loppuaan ja joulu jo kolkuttaa. Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta – on ollut ilo työskennellä kanssanne ja odotamme jo innolla, mitä uusi vuosi tuo tullessan! 

Tänä vuonna moni asia meillä Conditella on muuttunut ja vauhtimme on ollut aiempaa kovempi. Henkilökuntammekin on kasvanut 11 hengellä! Toivomme, että muutoksien myötä voimme jatkossa palvella asiakkaitamme entistä paremmin.

Tänä vuonna joulukorttien sijaan teimme lahjoituksen Naantalin joulukadun avajaisiin. 

Rauhallista ja rentouttavaa joulua toivottaen,
Conditen väki

Palvelemme sinua mielellämme!

Toimistomme on auki
ma–pe klo 8.00–16.00

Varastomme on auki
ma–pe klo 7.30–16.00

Toimistomme sulkeutuu pe 22.12. sekä pe 29.12. klo 14.

Soita puh. 02-4365 900 tai
lähetä sähköpostia
info (at) condite.fi

 

Kirjaudu palveluun

Käyttäjätunnuksen saat Conditen asiakaspalvelusta.

Lue lisää palvelusta

Ideoita ja reseptiikkaa juhlasesonkiin

Testaamme kaikki raaka-aineemme Naantalin koeleipomossamme. Tänä syksynä olemme ideoineet myyntivitriiniisi ja ruokalistallesi suolaisia houkutuksia muun muassa Credinin gluteenittomasta saaristolaisleivästä. Maittava rapu-tuorejuusto kääräistiin saaristolaisrullaksi ja kermainen lohi-tuorejuusto-hyydyke muuttui upeaksi lohileivokseksi. Katso myös helpon ja maittavan kinkku- tai pinaatti-tomaatti-feta-paistoksen ohje. Kaupallista sesonkia!