Tulosta

LEIVÄNPARANTEET

leivanparanteet

Meiltä löydät monipuolisen valikoiman erilaisia leivänparanteita. Tuoteryhmäkohtaiset pakkaus- ja lavakoot löydät vasemmalta olevasta valikosta.

Tarkempia hinta- ja toimitusehtoja voit tiedustella myyntivastaaviltamme tai sähköpostilla osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Nro
Tuote
Myyntierä
22596
Fermaid R
25 kg

Luonnollinen taikinanparanne, parantaa elastisuutta ja konekäsittelyä. Voidaan käyttää mm. pizza-, patonki- sekä leipä- ja sämpylätaikinoissa.

22595
Fermaid SR
25 kg
60019
Kaurahapate, Sugrano Avena
25 kg

Kaurahapate, joka soveltuu kauraleipien valmistukseen.

KK00028
Leivänkiille
7 kg
60017
Ohrahapate, Hordeum 70
25 kg

Ohrahapate, joka soveltuu ohraleipien valmistukseen.

60016
Paahdettu ruishapate, Sugrano Aromax R150
25 kg

Luontainen, voimakasarominen ja paahdetunmakuinen ruishapate.

S00024
Proson CL SG leivänparanne
10 x 1 kg
60012
Ruishapate, Sugrano R5200
25 kg

Luontainen, voimakkaasti hapan ruisraski.

S00002
Sonextra Dough Relaxer
20 kg
S00015
Sonextra Natural Preserve
25 kg

E-kooditon homeenestoaine.

S00022
Sonextra Natural Preserve / suursäkki
750 kg

E-kooditon homeenestoaine.

S00018
Sonplus Forza CL
20 kg
10023
SuperPlus leivänparanne
20 kg

Leivänparanne vehnä-, sekaleipä- ja kahvileipätaikinoihin. Soveltuu hyvin suora-, kylmä- ja pakkasleivontaan. Parantaa taikinan leivontaominaisuuksia ja konekäsiteltävyyttä, lisää leivän tilavuutta. Annostus: 0,5–1,5% käytetystä jauhosta vehnä- ja sekaleipätaikinoissa. E472e, E300.

60011
Täysjyväruishapate, Sugrano R768
25 kg

Luontainen täysjyväruisraski.

11019
Toast leivänparanne
20 kg

Erikoisleivänparanne, joka sisältää taikinaa vahvistavaa vehnägluteenia sekä emulgointiaineita, joilla saavutetaan erinomainen tuoreena säilyvyys sekä pehmeys. Erikoiskäyttökohteina mm. paahto-, vuokavehnä- sekä kahvileivät. Annostus: 0,5–4,0% jauhojen määrästä. E471, E482.

11068
Vehnägluteeni Vital
25 kg
11069
Vehnägluteeni Vital
1000 kg

Vehnägluteeni lisää taikinan vedensietokykyä, jolloin taikinan sekoituskestävyys ja konekäsittelyominaisuudet paranevat. Annostus: 1–5% jauhojen määrästä.

60018
Vehnähapate välimerityyppisiin leipiin, Sugrano Briciola
25 kg

Luontainen raski, joka soveltuu välimeren alueelle tyypillisten leipien valmistukseen. Parantaa rakennetta.

60015
Vehnähapate, Sugrano W5200
25 kg

Luontainen hapate seka- ja ruissekaleipiin. Tekee leivästä pehmeämmän, parantaa rakennetta ja antaa aromia. Voidaan korvata raski.

60010
Vehnähapate, Sugrano W542
25 kg

Aromikas, luontainen vehnäraski. Parantaa makua ja ominaisuuksia vaaleissa leivissä ja sekaleivissä. Parantaa säilyvyyttä.

Palvelemme sinua mielellämme!

Toimistomme on auki
ma–pe klo 8.00–16.00

Varastomme on auki
ma–pe klo 7.30–16.00

Soita
Condite: puh. 02-4365 900 
Nic: puh. 02-4365 920

Lähetä sähköpostia 
Condite: tilaukset(at)condite.fi
Nic: sales(at)condite.fi

Anna meille palautetta:
quality(at)condite.fi

Kuljetusasioissa ota yhteyttä
logistics(at)condite.fi

Monipuoliset leipäseokset

ja paljon muuta!

Ammattilainen, leivo maukkaita leipiä, patonkeja, sämpylöitä ja pizzapohjia helpoilla leipäseoksillamme. Koeleivoimme sinulle leivontaideoita, löydät ne täältä >> 
Tarvitsetko lisäksi muita laadukkaita raaka-aineita? Tutustu tuoteluetteloomme täällä >> Laita alkuvuoden ostoslistalle ainakin pomadat, hillot, kuorrutteet sekä mantelimassat ja -remonssit. Tilaaminen käy kätevästi Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..