Conditen tuotespesifikaatiot löytyvät Conditen sivustolta. Palveluun kirjautumalla asiakasyrityksemme saavat käyttöönsä Conditen tuotespesifikaatiot ‐kirjaston. Olet saanut sähköpostia osoitteeseen, jonka ilmoitit käyttäjätunnus – tilausta tehdessäsi. Huomaathan, että tunnus on yrityskohtainen. Jos et ole saanut sähköpostia meiltä 3 päivän kuluessa, olethan yhteydessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kirjautumisohje

Avaa selain ja mene Conditen kotisivuille osoitteeseen: www.condite.fi.

Etusivulla on kohta: Kirjaudu palveluun, kirjoita alla oleviin kenttiin sähköpostissa olevat tiedot (käyttäjätunnus ja salasana) ja paina Kirjaudu.

Kirjautuminen palveluun etusivulla

Kirjautumisen jälkeen sinulle avautuu ikkuna, jossa kannattaa vaihtaa juuri saamasi salasana yrityksellenne sopivammaksi. Paina tämän jälkeen Tallenna-painiketta.

Salasanan vaihtaminen

Tuotteitamme ja niiden spesifikaatioita pääset selaamaan, kun valikoit yläreunasta Tuotteet ja sen jälkeen vasemmasta reunasta tuoteryhmän. Voit hakea tuotteita joko hakuikkunan kautta tai selaamalla tuoteryhmiä.

Lisätietoa palvelusta saat osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tallenna

Palvelemme sinua mielellämme!

Toimistomme on auki
ma–pe klo 8.00–16.00

Varastomme on auki
ma–pe klo 7.30–16.00

Soita
Condite: puh. 02-4365 900 
Nic: puh. 02-4365 920

Lähetä sähköpostia 
Condite: tilaukset(at)condite.fi
Nic: sales(at)condite.fi

Anna meille palautetta:
quality(at)condite.fi

Kuljetusasioissa ota yhteyttä
logistics(at)condite.fi

Kirjaudu palveluun

Käyttäjätunnuksen saat Conditen asiakaspalvelusta.

Lue lisää palvelusta

Uutuustuote Croissant Bun!

Nappaa monikäyttöisen rapean herkkumme käyttöideat talteen!

Croissant Bun on uusi innovatiivinen tuote. Se on uudenlainen croissant, joka on leivottu pullan muotoon. Siinä on käytetty parhaita raaka-aineita ja oikeaa voita. Sen käyttömahdollisuudet ovat rajattomat, tervetuloa inspiroitumaan!