Conditen tuotespesifikaatiot löytyvät Conditen sivustolta. Palveluun kirjautumalla asiakasyrityksemme saavat käyttöönsä Conditen tuotespesifikaatiot ‐kirjaston. Olet saanut sähköpostia osoitteeseen, jonka ilmoitit käyttäjätunnus – tilausta tehdessäsi. Huomaathan, että tunnus on yrityskohtainen. Jos et ole saanut sähköpostia meiltä 3 päivän kuluessa, olethan yhteydessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kirjautumisohje

Avaa selain ja mene Conditen kotisivuille osoitteeseen: www.condite.fi.

Etusivulla on kohta: Kirjaudu palveluun, kirjoita alla oleviin kenttiin sähköpostissa olevat tiedot (käyttäjätunnus ja salasana) ja paina Kirjaudu.

Kirjautuminen palveluun etusivulla

Kirjautumisen jälkeen sinulle avautuu ikkuna, jossa kannattaa vaihtaa juuri saamasi salasana yrityksellenne sopivammaksi. Paina tämän jälkeen Tallenna-painiketta.

Salasanan vaihtaminen

Tuotteitamme ja niiden spesifikaatioita pääset selaamaan, kun valikoit yläreunasta Tuotteet ja sen jälkeen vasemmasta reunasta tuoteryhmän. Voit hakea tuotteita joko hakuikkunan kautta tai selaamalla tuoteryhmiä.

Lisätietoa palvelusta saat osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tallenna

Palvelemme sinua mielellämme!

Toimistomme on auki
ma–pe klo 8.00–16.00

Varastomme on auki
ma–pe klo 7.30–16.00

Soita puh. 02-4365 900 tai
lähetä sähköpostia
info (at) condite.fi

 

Kirjaudu palveluun

Käyttäjätunnuksen saat Conditen asiakaspalvelusta.

Lue lisää palvelusta

Loppuvuoden juhliin teemakoristeet meiltä!

Dobla-suklaakoristeet on valmistettu aidosta suklaasta. Sen lisäksi että ne näyttävät hyviltä, ne ovat myös herkullisia. Varauduitko jo Halloweeniin, isänpäivään ja jouluun?
Toimi heti ja tilaa loppuvuoden juhliin laadukkaat teemakoristeet Doblan sesonkivalikoimasta 
Tutustu myös monipuoliseen perusvalikoimaamme Dobla-suklaakoristeet