Lohivoileipäkakku

lohikakku

Lataa resepti »

 

Lohileivos

lohilierio

Lataa resepti »

 

Kinkkupaistos

kinkkupiirakka

Lataa resepti »

 

Pinaatti-Tomaatti-Feta-paistos

Pinaattipiirakka

Lataa resepti »

 

Saaristolaisrulla

saaristolaisrulla

Lataa resepti »

 

Tuplasuklaakakku isälle

suklaakakku reseptiikka

Lataa resepti »


Kesän juhlahetkiin

Vadelma valkosuklaakakku Condite

Lataa resepti »

 

Pääsiäiskakku

paasiaiskakku

Lataa resepti »

 

Pääsiäisleivos

paasiaisleivos

Lataa resepti »

 

Sitruunasuklaakuppi

sitruunasuklaakuppi

Lataa resepti »

 

Pääsiäiskakku

paasiaiskakku

Keväinen pääsiäiskakku näyttää raikkaalta ja maistuu sitruunalta.
Lataa resepti »

 

Runebergintortut

runebergintorttu

Runebergin päivää juhlitaan 5.2. kansallisrunoilijan mukaan nimettyjä leivonnaisia nauttien. Lataa resepti »

 

Laskiaispullat

laskiaispullat

Vuonna 2016 laskiaista vietetään helmikuun alussa, sunnuntaina 7.2. ja tiistaina 9.2. Valmistaudu juhlaan suosituilla laskiaispullilla ja kokeile vaihtelun vuoksi vaikka maustettua kermahyydyketäytettä perinteisen kermavaahdon sijaan.
Lataa resepti »

 

Ystävänpäiväleivokset

ystavanpaivaleivokset

Rakkautta ja ystäviä juhlitaan 14.2. Somat ystävänpäiväleivonnaiset maistuvat vadelmalta ja sopivat niin kahvipöytään, jälkiruoaksi kuin lahjaksi rakkaalle.
Lataa resepti »

 

Hedelmäinen joululeipä

joululeipä tonttu

Hedelmäinen joululeipä sisältää mm. auringonkukan- ja kurpitsansiemeniä sekä rusinoita, aprikoosia ja papaijaa. Lataa resepti »

 

Joululimppu

joululimppu

Joululimpussa maistuu fenkoli, pomeranssi sekä siirappi.
Lataa joululimpun resepti »

 

Halloween-kakku kolmella tapaa

Halloween kakku

Erivärisillä marsipaaneilla ja hauskoilla teemakoristeilla loihdit hurjan hienot kakut syksyn kurpitsajuhlaan. Lataa Halloween-reseptiesite »

Palvelemme sinua mielellämme!

Toimistomme on auki
ma–pe klo 8.00–16.00

Varastomme on auki
ma–pe klo 7.30–16.00

Toimistomme sulkeutuu pe 22.12. sekä pe 29.12. klo 14.

Soita puh. 02-4365 900 tai
lähetä sähköpostia
info (at) condite.fi

 

Kirjaudu palveluun

Käyttäjätunnuksen saat Conditen asiakaspalvelusta.

Lue lisää palvelusta

Ideoita ja reseptiikkaa juhlasesonkiin

Testaamme kaikki raaka-aineemme Naantalin koeleipomossamme. Tänä syksynä olemme ideoineet myyntivitriiniisi ja ruokalistallesi suolaisia houkutuksia muun muassa Credinin gluteenittomasta saaristolaisleivästä. Maittava rapu-tuorejuusto kääräistiin saaristolaisrullaksi ja kermainen lohi-tuorejuusto-hyydyke muuttui upeaksi lohileivokseksi. Katso myös helpon ja maittavan kinkku- tai pinaatti-tomaatti-feta-paistoksen ohje. Kaupallista sesonkia!