Lohivoileipäkakku

lohikakku

Lataa resepti »

 

Lohileivos

lohilierio

Lataa resepti »

 

Kinkkupaistos

kinkkupiirakka

Lataa resepti »

 

Pinaatti-Tomaatti-Feta-paistos

Pinaattipiirakka

Lataa resepti »

 

Saaristolaisrulla

saaristolaisrulla

Lataa resepti »

 

Tuplasuklaakakku isälle

suklaakakku reseptiikka

Lataa resepti »


Kesän juhlahetkiin

Vadelma valkosuklaakakku Condite

Lataa resepti »

 

Pääsiäiskakku

paasiaiskakku

Lataa resepti »

 

Pääsiäisleivos

paasiaisleivos

Lataa resepti »

 

Sitruunasuklaakuppi

sitruunasuklaakuppi

Lataa resepti »

 

Pääsiäiskakku

paasiaiskakku

Keväinen pääsiäiskakku näyttää raikkaalta ja maistuu sitruunalta.
Lataa resepti »

 

Runebergintortut

runebergintorttu

Runebergin päivää juhlitaan 5.2. kansallisrunoilijan mukaan nimettyjä leivonnaisia nauttien. Lataa resepti »

 

Laskiaispullat

laskiaispullat

Vuonna 2016 laskiaista vietetään helmikuun alussa, sunnuntaina 7.2. ja tiistaina 9.2. Valmistaudu juhlaan suosituilla laskiaispullilla ja kokeile vaihtelun vuoksi vaikka maustettua kermahyydyketäytettä perinteisen kermavaahdon sijaan.
Lataa resepti »

 

Ystävänpäiväleivokset

ystavanpaivaleivokset

Rakkautta ja ystäviä juhlitaan 14.2. Somat ystävänpäiväleivonnaiset maistuvat vadelmalta ja sopivat niin kahvipöytään, jälkiruoaksi kuin lahjaksi rakkaalle.
Lataa resepti »

 

Hedelmäinen joululeipä

joululeipä tonttu

Hedelmäinen joululeipä sisältää mm. auringonkukan- ja kurpitsansiemeniä sekä rusinoita, aprikoosia ja papaijaa. Lataa resepti »

 

Joululimppu

joululimppu

Joululimpussa maistuu fenkoli, pomeranssi sekä siirappi.
Lataa joululimpun resepti »

 

Halloween-kakku kolmella tapaa

Halloween kakku

Erivärisillä marsipaaneilla ja hauskoilla teemakoristeilla loihdit hurjan hienot kakut syksyn kurpitsajuhlaan. Lataa Halloween-reseptiesite »

Palvelemme sinua mielellämme!

Toimistomme on auki
ma–pe klo 8.00–16.00

Varastomme on auki
ma–pe klo 7.30–16.00

HUOM!
Varastomme on suljettuna inventaarion vuoksi perjantaina 21.9.2018. Huomioittehan että torstaina tehdyt tilaukset lähtevät vasta maanantaina 24.9.2018.

Please note that our warehouses will be closed on Friday 21.9.2018 due to inventory. Orders made on Thursday will be send out on Monday 24.9.2018.

Soita
Condite: puh. 02-4365 900 
Nic: puh. 02-4365 920

Lähetä sähköpostia 
Condite: tilaukset(at)condite.fi
Nic: sales(at)condite.fi

Anna meille palautetta:
quality(at)condite.fi

Kuljetusasioissa ota yhteyttä
logistics(at)condite.fi

Kirjaudu palveluun

Käyttäjätunnuksen saat Conditen asiakaspalvelusta.

Lue lisää palvelusta

Uutuustuote Croissant Bun!

Nappaa monikäyttöisen rapean herkkumme käyttöideat talteen!

Croissant Bun on uusi innovatiivinen tuote. Se on uudenlainen croissant, joka on leivottu pullan muotoon. Siinä on käytetty parhaita raaka-aineita ja oikeaa voita. Sen käyttömahdollisuudet ovat rajattomat, tervetuloa inspiroitumaan!