Condite laatii ja testaa yhdessä päämiestensä kanssa kohdemarkkinoille sopivia perusreseptejä. Monet asiakkaistamme hyödyntävät myös osaavaa henkilökuntaamme ja toimivaa koekeittiötämme omannäköisten tuotereseptiensä kehittämiseen. Ota yhteyttä edustajiimme ja sovi koeleivonta-aika Naantaliin!

Palvelemme sinua mielellämme!

Toimistomme on auki
ma–pe klo 8.00–16.00

Varastomme on auki
ma–pe klo 7.30–16.00

Toimistomme sulkeutuu pe 22.12. sekä pe 29.12. klo 14.

Soita puh. 02-4365 900 tai
lähetä sähköpostia
info (at) condite.fi

 

Kirjaudu palveluun

Käyttäjätunnuksen saat Conditen asiakaspalvelusta.

Lue lisää palvelusta

Ideoita ja reseptiikkaa juhlasesonkiin

Testaamme kaikki raaka-aineemme Naantalin koeleipomossamme. Tänä syksynä olemme ideoineet myyntivitriiniisi ja ruokalistallesi suolaisia houkutuksia muun muassa Credinin gluteenittomasta saaristolaisleivästä. Maittava rapu-tuorejuusto kääräistiin saaristolaisrullaksi ja kermainen lohi-tuorejuusto-hyydyke muuttui upeaksi lohileivokseksi. Katso myös helpon ja maittavan kinkku- tai pinaatti-tomaatti-feta-paistoksen ohje. Kaupallista sesonkia!