Meiltä löydät monipuolisen valikoiman erilaisia viljatuotteita. Tuoteryhmäkohtaiset pakkaus- ja lavakoot löydät vasemmalta olevasta valikosta.

Tarkempia hinta- ja toimitusehtoja voit tiedustella myyntivastaaviltamme tai sähköpostilla osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ota yhteyttä

Palvelemme sinua mielellämme!

Toimistomme on auki
ma-pe klo 8.00-16.00

Varastomme on auki
ma-pe klo 7.30-16.00

Soita puh. 02-4365 900 tai
lähetä sähköpostia
info (at) condite.fi

Ajankohtaista

Paransimme valikoimaamme – Credinin tuotteet nyt meiltä

Koska haluamme tarjota asiakkaillemme aina parasta mahdollista laatua, päivitämme tarjontaamme säännöllisesti. Valikoimamme uusiin tulokkaisiin kuuluu mm. Valsemøllenin tuotteet korvaava Credin. Credinin leipomo- ja konditoriatuotteet ovat edeltäjäänsä laadullisesti parempia, eivätkä ne sisällä lainkaan allergisoivaa lupiinia. Tässä muutama vaihtuva tuote (listan kaikista tarjoamistamme Credinin tuotteista löydät täältä >>)

Credin kakkupohjaseos on koeleivonnoissamme osoittautunut pehmeydeltään, rakenteeltaan, kosteudeltaan ja säilyvyydeltään ensiluokkaseksi. Laktoositon tuote soveltuu erinomaisesti myös maukkaiden kääretorttu- ja leivospohjien leivontaan.

Credin muffins mix – pehmeä, kostea ja rakenteeltaan loistava muffinssiseoksemme – on parhaimmillaan erilaisten muffinssien, piirakoiden ja torttujen leivonnassa. Tuote on laktoositon.

Credin Kaura-Pellava mix on laktoositon esiseos maukkaiden moniviljaleipien leivontaan. Annostus 30% jauhojen määrästä. Lisäksi uusi seoksemme ei sisällä lainkaan allergisoivaa lupiinia.

Credin vaniljakreemijauhe on sopivasti vaniljainen, pehmeä sekä paiston ja pakastuksen kestävä laktoositon vaniljakreemijauhe kahvileipien ja konditoriatuotteiden täytteeksi tai koristeeksi. Annostus 1 l vettä / 330 g jauhetta.

Uudistuksen myötä Valsemøllenin tuotteet jäävät pois valikoimastamme. 

Pellavansiemen on hyvä kuidun, lignaanin, proteiinin ja omega-3-rasvahappojen lähde.