Meiltä löydät monipuolisen valikoiman erilaisia viljatuotteita. Tuoteryhmäkohtaiset pakkaus- ja lavakoot löydät vasemmalta olevasta valikosta.

Tarkempia hinta- ja toimitusehtoja voit tiedustella myyntivastaaviltamme tai sähköpostilla osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ota yhteyttä

Palvelemme sinua mielellämme!

Toimistomme on auki
ma-pe klo 8.00-16.00

Varastomme on auki
ma-pe klo 7.30-16.00

Soita puh. 02-4365 900 tai
lähetä sähköpostia
info (at) condite.fi

Ajankohtaista

Nimitysuutisia Conditella

Tytti Virtanen on aloittanut Conditella myyntisihteerinä kesäkuun alussa. Tytti on aiemmin toiminut vastaavissa tehtävissä ja koulutukseltaan Tytti on tradenomi. Uuden tiimiläisemme tavoitatte jatkossa puhelinnumerosta:
(02) 436 5900 | sähköpostitse: tytti.virtanen(at)condite.fi


Toivotamme Tytin tervetulleeksi taloon!

Uutuuksia tuotevalikoimissamme - Nähdään elokuussa Porissa Leipuripäivillä!

Olemme saaneet tuotevalikoimaamme perinteisellä menetelmällä valmistetut Dr.Suwelackin Sugrano-hapatejauheet ja Florentina-kuorrutejauheen. Esittelemme tuotevalikoimamme uutuuksia Suomen Leipuriliiton vuosikokouksessa Porissa 8.-10.8.2014. Nähdään Leipuripäivillä - Tervetuloa osastollemme, 26-27!

Sugrano-hapatejauheet ovat täysin luonnollisia ja sisältävät vain jauhoa, vettä ja hapantaikinaherätteitä. Yksi niiden salaisuuksista piilee erityisessä käymisprosessissa, jonka tuloksena ovat erinomaiset ja nykypäivän trendeihin vastaavat tuotteet. Lataa tuote-esite tästä.

Florentina-kuorrutejauhe on heti käyttövalmis kuorrutejauhe, joka soveltuu moneen erilaiseen tuoteratkaisuun. Se antaa tuotteellesi loistavan kiillon, rapean rakenteen ja herkullisen hunajaisen karamelliaromin. Lataa tuote-esite tästä.

Valkoinen kardemumma on poimittu kypsänä ja valkaistu rikkidioksidilla. Kellertävä kardemumma on taas kuivattu auringossa. 

Tilaa uutiskirje

Liity postituslistallemme, niin saat uusimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Tilaan uutiskirjeen