Meiltä löydät monipuolisen valikoiman erilaisia viljatuotteita. Tuoteryhmäkohtaiset pakkaus- ja lavakoot löydät vasemmalta olevasta valikosta.

Tarkempia hinta- ja toimitusehtoja voit tiedustella myyntivastaaviltamme tai sähköpostilla osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ota yhteyttä

Palvelemme sinua mielellämme!

Toimistomme on auki
ma-pe klo 8.00-16.00

Varastomme on auki
ma-pe klo 7.30-16.00

Soita puh. 02-4365 900 tai
lähetä sähköpostia
info (at) condite.fi

Ajankohtaista

NordicFood & NordicPack 2014 – Tampereella, 8.-10.10.2014

 Condite Oy maahantuo ympäri maailmaa laadukkaita elintarvikkeiden raaka-aineita ja toimittaa niitä suoraan asiakkailleen sopivissa erissä, räätälöidysti. Condite yhtymään kuuluvalla Prominent Food Oy:lla on puolestaan kaksi omaa tuotemerkkiä: Capsi (kuluttajat) ja Promix (suurtalous / teollisuus). Prominent Foodin valikoimiin kuuluu mm. mausteita, yrttejä, maustesekoituksia ja puolivalmisteita (liemi-, keitto- kastike-, pata- ja jälkiruoka-ainekset sekä tärkkelykset). Kokoluokka vaihtelee kuluttajakoon paukkauksista suuriin volyymeihin. Prominent Food valmistaa myös päivittäistavarakaupassa tuttujen kauppaketjujen omien tuotemerkkien tuotteita.

Condite Oy on näytteilleasettajana NordicFood & NordicPack 2014, kansainvälisillä elintarvike- ja pakkausteollisuuden ammattimessuilla 8.-10.10.2014, Tampereen Messukeskuksessa. Osastomme löydät A-hallista, paikasta: A 921. Olet tervetullut tutustumaan myös Condite-yhtymään kuuluvan Prominent Food Oy:n tuotevalikoimaan.

 

Valkoinen kardemumma on poimittu kypsänä ja valkaistu rikkidioksidilla. Kellertävä kardemumma on taas kuivattu auringossa.